Thursday, September 13, 2012

Wonderful time at Guangzhou - Day 1

Assalam semua.... 

Lama tak mengaktifkan diri di alam maya.... kali ni ibu nuril nak share sedikit experienced during our vacation to China (Guangzhou, Shenzhen) & Hong Kong.... 

Preparation beli tiket ke Guangzhou a year before.. masa tu time promo.. dapat la harga tiket RM1200 for 3 person (return).. Alhamdulillah.. macam x percaya berpeluang jalan2 ke China n Hong Kong with En. Hubby n Cik Nuril.. Syoknya!!! (^_^)

Maka tanggal 1 Sept 2012 jam 8.30 pm.. we all pun depart... Sayonara Malaysia... Here we come Guangzhou!!! 

 view Guangzhou dari atas...

 Bye2 semua....

Eat time... Cik Nuril dah lapar la ibu..

Ok perut dah kenyang nak read book plak... 

K, Nuril dah bosan + mengantuk... sleep time.. 
Alhamdulillah jam 12.45 a.m kami tiba di Gunagzhou, dan dijemput oleh adik Rabiatul.. actually adik Rabiatul menjadi translator kepada kami sepanjang kami berada di Guangzhou.. 

1 comment:

  1. macamana nak kontek adik rabiatul ye tuan blog?

    ReplyDelete