TERMA DAN SYARAT

PAKEJ CANDY BUFFET & CHOCOLATE FOUNTAIN 

Terma & Syarat :


1. Untuk booking candy buffet ni kami perlukan at least 1 month atau paling minima pun 2 minggu sebelum majlis anda. Ini adalah supaya kami senang untuk adjust masa dan juga persediaan yang diperlukan.

2. Setelah anda confirm untuk mengambil perkhidmatan Candy Buffet kami, maka kami memerlukan 50% deposit from total full payment untuk memastikan tarikh yang anda booking itu adalah untuk anda dan juga untuk persediaan.

3. Anda hanya menyediakan meja untuk kami. Sekiranya anda buat di hotel maklumkan dahulu kepada pihak hotel untuk menyediakan meja. Set up yang lain kami uruskan mengikut tema anda seperti decoration, exclusive jar dan sebagainya.

4. Segala jar/pinggan/piring dsb yang kami sediakan adalah tanggungjawab anda untuk memastikan tidak berlaku sebarang kecacatan atau pecah. Sekiranya pecah kami akan mengenakan bayaran terhadap anda.

5. Sekiranya anda sudah membayar deposit dan last minit anda cancel, deposit itu tidak akan kami pulangkan.

6. Anda juga boleh menambah apa-apa produk lain yang kami sediakan mengikut harga yang telah tertera di blog kami. Anda hanya beritahu sahaja apa yang anda perlukan untuk tambahan di meja candy buffet anda.

7. Caj pengangkutan akan di kenakan sekiranya tempahan di luar kawasan Klang.

Sekiranya ada pertanyaan lanjut anda boleh hubungi kami di 010-4204684 (lidya)


     _____________________________ (^_^) _________________________________

No comments:

Post a Comment